miercuri, 15 ianuarie 2014

The Gang Restaurant & Lounge

The Gang Restaurant & Lounge, o încântare pentru simțuri! 

 



Deschis acum 3 ani, The Gang face parte din top-ul restaurantelor din București. Haideți să-l explorăm!

Primul meu contact cu The Gang a fost în vara 2013, când l-am găsit colorat, comod și foarte elegant în parcul Herăstrău (Soseaua Nordului 7-9). Odată cu toamna însă, și-a schimbat locația, design-ul și a luat locul fostului Aquarium în zona Dacia, pe strada Alecu Russo nr 4. Cucerită fiind de fosta locație, am fost nerăbdătoare să văd cum s-au schimbat lucrurile și ce formă a luat mereu schimbătorul The Gang


Pășindu-i pragul, m-a și cuprins o stare specială, exact cum s-a întâmplat în Herăstrău cu câteva luni în urmă. O lumină caldă într-un spațiu cu mobilier în culori vii contrastând cu pereții închiși la culoare ce dau impresia intimității, detalii alese cu gust ce îți fură privirea și o echipă de ospătari eleganți gata să îți acorde atenție imediat ce ai pășit înăuntru. 

The Gang nu e chiar un loc în care să-ți bei cafeaua, pentru că are mult mai mult de oferit. Design-ul creat de faimoasa Nicole White din Statele Unite îți bucură privirea, dar și simțul tactil, stând comod pe o canapea moale și catifelată. Setting-ul este mereu gata pregătit anticipând parcă faptul că, odată ajuns nu vei rezista să nu le încerci meniul tentant. Pereții navy blue sunt completați de o serie de schițe grafice deosebite, create de Alexa Gomboș (de asemenea PR & Marketing Manager al restaurantului) respectând stilul și indicațiile designerului, pentru un combo perfect. Peste tot în jur observi elemente vesele ce îmbină stilul asiatic cu cel mediterranean și pe alocuri fine influențe americane - exact ca și meniul lor.


Începând sezonul rece, meniul asiatic s-a transformat într-un meniu internațional fusion, bazat pe importanța mâncării sănătoase, naturale. Așadar, papilele gustative au parte de o experiență absolut minunată.


Deliciile de la The Gang sunt preparate de cei trei chefi din Thailanda, Nepal și Indonezia, experții în sushi (pe care vi-l recomand cu încredere, fiind întotdeauna foarte proaspăt) dar și în dish-uri cu specific mediterranean. Printre preferatele mele se află pastele cu trufe, excelente și puiul în stil Thailandez la wok. Un mare avantaj este acela că tocmai au deschis un Wine Shop în parteneriat cu Ethic Wine, chiar în interiorul restaurantului, unde se găsesc peste 300 de etichete la preț de producător. Acestea pot fi savurate acasă sau în restaurant, în schimbul unei taxe de dop.



Povestea acestui restaurant este povestea pasiunii. Deschis de un pasionat de gastronomie și călătorii - Bogdan Niculae - The Gang a fost creat pentru a împărtăși o parte din ceea ce a găsit călătorind, rețete minunate și inedite, combinații surprinzătoare pe care nu le poți găsi în alt loc din București. Absența unui restaurant cu specialități asiatice preparate ca la carte a condus la ideea de a crea un astfel de loc, în care sushi-ul să fie un sushi după rețeta originală, proaspăt și variat.

Cu un PR Manager activ și dedicat, The Gang este un loc al evenimentelor culinare, a degustărilor de vin, a serilor cu muzică live – fiecare fiind o celebrare a faptului că există și se bucură de un nivel înalt al calității și de respectul clienților. În amintirea restaurantului Aquarium, restaurant cu tradiție în București, pe locul căruia se află acum The Gang, există o seară pe săptămână în care fostul chef preia conducerea bucătăriei și gătește dish-uri ce obișnuiau să fie în meniul Aquarium. De asemenea, există seri speciale în care cina are un anumit specific unde ai ocazia să încerci tot felul de bunătăți din culturi diferite.



Atmosfera creată se resimte la toate nivelurile: un playlist cald și vesel, dish-uri savuroase la care se adaugă o selecție mai mult decât generoasă de vinuri, un design elegant și prietenos în același timp și, nu în ultimul rând, o echipă dedicată și atentă gata să-ți satisfacă toate dorințele culinare.

Pentru a fi la curent cu ceea ce se întâmplă la The Gang, îi găsești pe facebook la: https://www.facebook.com/TheGangRestaurant

Mulțumesc mult, Alexa, pentru colaborare și pentru că m-ai răsfățat cu minunatele paste!
”Unde să-mi beau cafeaua?!” recomandă cu căldură The Gang, invitându-vă, ca întotdeauna, să vă bucurați de el așa cum m-am bucurat eu și încurajându-vă să vă gâdilați papilele gustative cu lucruri pe care nu le-ați mai încercat. Veți fi surprinși! 




Pe curând! :)
 
 

P.S. În fiecare vineri The Gang te răsfață cu evenimentul FISH MARKET. Propunerea este o cină pe bază de pește proaspăt și fructe de mare. Sounds yummy, nu-i așa? Detalii eveniment: https://www.facebook.com/events/729641093726730/
 
 

Sofisticat, relaxant și întotdeauna prietenos, The Gang Restaurant vă invită la prânz și cină în fiecare zi.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu